RELAXLINES- Rreth Nesh ! Qellimi yne eshte per te ofruar zgjidhjet me te mira dhe per te ndertuar mardhenie te forta me klientet duke kuptuar , pershtatur dhe plotesuar kerkesat e tyre individuale. Qellimi yne eshte qe te ofrojme cilesi te larte, komode dhe te sigurte te transportit te pasagjereve.Komoditeti i nje autobuzi tek ne, ju mundeson te perjetoni nje udhetimi komfort e cila arrihet nepermjet mirembajtjes se regullt te autobuzit per siguri dhe pasterti.Stafi yne eshte I perbere nga persona te trajnuar dhe te besueshem te cilet do tju ofrojne nje sherbim te paharueshem gjate udhetimit tuaj. Sherbimet e ofruara - Transporti ne destinacionet nderkombetare per linjat e regullta : - ITALI - Transport per grupe turistike ne destinacione te ndryshme - Rehati dhe kualitet maksimal - Shofere dhe staf me pervoje , te besueshem dhe konfidenciale per udhetimin tuaj - Fleksibilitet per te permbushur kerkesat tuaj dhe gjithome te gatshem per tju informuar - Autobuzet e vendosur ne dispozicionin tuaj jane prodhim i viteve te fundit , me standarte te larta sigurie dhe komode.

Destinacionet
Vajtje Ardhje Vajtje
Stacioni i nisjes :
Stacioni i arritjes :
Te Rritur/femije/foshnje
 (10 +)  (5-10)  (0 - 4)
 Bileta
 
Data Nisjes :
Data kthimit :
Shtyp button kerko
 IDENTIFIKIMI
Paneli i verifikimit dhe menaxhimit
Username :
Password :

Regjistrohu!

 


Albania
RELAXLINES ALBANIA